Info

Algemene informatie

Locatie

WELCOME TO THE GANG zal plaatsvinden in poppodium 013 in Tilburg. Zie hieronder het kopje ‘reizen’ voor meer informatie hoe je bij 013 kunt komen.

Tijden

De deuren van WELCOME TO THE GANG openen op zaterdag 5 november 2022 om 14.00 uur. Om 00.00 is het evenement afgelopen. De ingang van 013 is open tot 20.00 uur.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor WELCOME TO THE GANG is vastgesteld op 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

Pas op voor ticket oplichting!

Koop nooit je tickets via een andere manier dan via de officiële kanalen van REBiRTH Events. Tickets gekocht via bijvoorbeeld Marktplaats of Facebook reacties zijn vaak niet geldig en worden gebruikt om je op te lichten. Lees hieronder hoe je nog een ticket kunt bemachtigen.

Personaliseren

Personaliseren is verplicht en is mogelijk tot zaterdag 5 november 23:30. Na het personaliseren worden je ticket(s) op zaterdag 29 oktober verstuurd naar je mailbox (check ook je SPAM box). Heb je je tickets niet gepersonaliseerd dan ontvang je de tickets dus ook niet in je mailbox, zorg dus dat je dit op tijd doet.

Tassenbeleid

Het is niet toegestaan om rugtassen mee naar binnen te nemen. Kleine handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn wel toegestaan en mogen mee naar binnen. We raden je aan om grote tassen in de auto op te bergen of thuis te laten.

Reizen

Locatie

013 is gelegen aan de Veemarktstraat 44, 5038CV in Tilburg. Let op: voer dit adres niet in als navigatieadres, maar kies voor een van de omliggende parkeergarages.

Parkeren

Er zijn diverse parkeergarages binnen loopafstand. Het dichtstbij is de Tivoli parkeergarage, die pal naast 013 ligt. De parkeergarages op het Pieter Vreedeplein en in de Heuvelpoort liggen op 3 minuten loopafstand. De adressen ter navigatie:

Parkeergarage 013-Tivoli
Achter de Heuvel 3
5038 WD Tilburg
013 – 542 10 47

Parkeergarage Pieter Vreedeplein
Magazijnstraat
5038 BP Tilburg
013 – 542 10 47

Parkeergarage Heuvelpoort
Heuvelpoort 353
5038 DW Tilburg
013 – 535 32 75

Door haar ideale ligging kan het in de 013-Tivoli parkeergarage tijdens evenementen erg druk zijn. Aangezien de uitrijkaarten uitsluitend in de parkeergarage zelf te koop zijn en niet bij 013, adviseren wij om de vooruitbetaalknop bij de (grote) full service machines te gebruiken. Deze kan je alleen na 18:00 gebruiken voor het avondtarief. Je betaalt dan op voorhand €6,- waardoor je kunt parkeren tot sluitingstijd en niet meer in de rij hoeft te staan na afloop van je bezoek aan WELCOME TO THE GANG. Een alternatief voor de machines is het gebruiken van een parkeerapp of contactloos betalen bij in- en uitrijden.

Openbaar Vervoer

Poppodium 013 ligt op 1 km loopafstand van Centraal Station Tilburg, dit is ongeveer 10-15 minuten lopen.

De dichtstbijzijnde bushalte is de halte ‘Heuvelring’, op 2 minuten lopen van 013. Kijk voor actuele vertrek- en aankomsttijden altijd op 9292.nl

Faciliteiten

Betaalwijze

Sinds 1 augustus 2020 betaal je in 013 digitaal via pin. De mogelijkheid om met geldige 013-munten te betalen blijft, op basis van het wettelijke minimum termijn, bestaan tot en met 1 februari 2023. Bezoekers kunnen vervolgens tot die tijd betalen met hun paarse, zwarte en grijze (halve)munten. Daarna is 013 volledig cashless.

Oordoppen

Het is slim om tijdens een evenement oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig om deze aan te schaffen. Bij 013 verkopen we ze ook. Zoek naar de apparaten aan de muur; ze zijn niet te missen. Of vraag het even aan een van de medewerkers. Ze kosten €3,- en zijn herbruikbaar.

Lockers

In 013 kan je gebruik maken van lockers. Vanaf 2022 is het niet meer mogelijk om een locker te huren met muntgeld. Je kunt in 013 op twee manieren eenvoudig een locker huren bij binnenkomst: Reserveer een locker via het scannen van de QR-code of reserveer een locker via de bedieningsterminal in de lockerwall. De uitleg hiervoor is ter plekke te lezen en er zijn continu servicemedewerkers aanwezig om je te helpen.

Food

Speciaal voor WELCOME TO THE GANG is er een speciale food area aanwezig in 013, hier is een uitgebreid food assortiment aanwezig. Deze food area is open tot 23.30 uur.