Final info

Algemeen

Tijden
De deuren van Poppodium 013 gaan open om 14:00 uur en het evenement is afgelopen om 00:00 uur. Let op, de ingang van 013 is open tot 20:00 uur maar we raden aan om vanaf het begin af aan aanwezig te zijn om niks te missen. 

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd voor WELCOME TO THE GANG is vastgesteld op 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldig ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

Line-up / Timetable
De timetable en line-up voor WELCOME TO THE GANG blijft nog even geheim. We raden je aan om vroeg te komen zodat je niks mist.

Tickets / Personalisatie

Tickets
Als je je tickets gepersonaliseerd hebt dan heb je vannacht de tickets ontvangen in je mailbox (check ook je SPAM). 

Heb je geen tickets ontvangen?
Dan heb je jouw tickets nog niet goed gepersonaliseerd. Personaliseren is verplicht en tickets worden niet uitgestuurd als je ze niet personaliseert. Je ontvangt vandaag om 13:00 uur een e-mail (check ook je SPAM) met een personalisatie herinnering als je nog geen tickets hebt ontvangen.

Heb je je ticket gepersonaliseerd maar staat deze alsnog op de verkeerde naam?
Via de “Naamswijzigings” knop in je bestellingsomgeving kun je de naam van een reeds gepersonaliseerd ticket veranderen. Dit kost € 3,- transfer fee en is mogelijk tot zaterdag 5 november 23.30 uur.

Kun je WELCOME TO THE GANG niet bezoeken? 
Verkoop dan je tickets alleen via TicketSwap, dat is ook mogelijk vanaf vandaag. 

Locatie: 013 Tilburg

Tijdens WELCOME TO THE GANG zijn alle ruimtes in 013 open, dat betekent ook dat het balkon in area 1 en area 2 toegankelijk is, dat er een chill-out is in de kelder van 013 en meer! Maak ook vooral gebruik van deze ruimtes.

Cashless & Food
WELCOME TO THE GANG wordt gehouden in Poppodium 013 in Tilburg. In heel 013 wordt er cashless betaald met de pin, houd hier rekening mee. Speciaal voor WELCOME TO THE GANG is er een uitgebreide food area en een rookruimte geopend, deze zijn beide tot 23:30 beschikbaar. 

Lockers
In 013 kan je gebruik maken van lockers. Vanaf 2022 is het niet meer mogelijk om een locker te huren met muntgeld. Je kunt in 013 op twee manieren eenvoudig een locker huren bij binnenkomst: Reserveer een locker via het scannen van de QR-code of reserveer een locker via de bedieningsterminal in de lockerwall. De uitleg hiervoor is ter plekke te lezen en er zijn continu servicemedewerkers aanwezig om je te helpen.

Tassenbeleid
Het is niet toegestaan om rugtassen mee naar binnen te nemen. Kleine handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn wel toegestaan en mogen mee naar binnen. We raden je aan om grote tassen in de auto op te bergen of thuis te laten.

Vervoer / Bereikbaarheid
Check alle manieren om naar Poppodium 013 te reizen hier.