FAQ

Algemeen

De deuren van WELCOME TO THE GANG openen op zaterdag 5 november 2022 om 14.00 uur. Om 00.00 is het evenement afgelopen. De ingang van 013 is open tot 23.30 uur.

De entree van WELCOME TO THE GANG is tot 23:30 open. Na 23:30 is het niet meer mogelijk om het festivalterrein te betreden.

De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht. Je dient op de dag van het evenement 18 jaar oud te zijn, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

Dit is niet toegestaan. Je kan 013 tijdens WELCOME TO THE GANG niet verlaten om later terug te keren.

Bekijk hier alle informatie over reizen naar WELCOME  TO THE GANG.

Neem hiervoor contact op met 013, zij kunnen je hier verder bij helpen.

Sinds 1 augustus 2020 betaal je in 013 digitaal via pin. De mogelijkheid om met geldige 013-munten te betalen blijft, op basis van het wettelijke minimum termijn, bestaan tot en met 1 februari 2023. Bezoekers kunnen vervolgens tot die tijd betalen met hun paarse, zwarte en grijze (halve)munten. Daarna is 013 volledig cashless.

Is er nog iets onduidelijks of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via info@rebirth-events.nl of via Facebook Messenger.

Heb je vragen over de locatie? Kijk dan op de website van 013. Staat je vraag er niet tussen dan kun je contact opnemen met 013 via info@013.nl.

Tickets

Koop nooit je tickets via een andere manier dan via de officiële kanalen van REBiRTH Events. Tickets gekocht via bijvoorbeeld Marktplaats of Facebook reacties zijn vaak niet geldig en worden gebruikt om je op te lichten. Lees hieronder hoe je nog een ticket kunt bemachtigen.

Schrijf je in voor de Waiting List van Paylogic! Als iemand WELCOME TO THE GANG niet kan bezoeken dan kan diegene zijn ticket ‘teruggeven’ aan de organisatie, wij bieden zijn ticket dan aan de eerste volgende op de Waiting List. Hoe eerder je, je inschrijft hoe meer kans je hebt! Maar let op: aanmelden voor de wachtlijst geeft geen garantie op tickets.

Schrijf je hier in voor de Waiting List! > 

Belangrijk om te weten: 

 • Het inschrijven voor de Waiting List is gratis, je betaald pas voor het ticket + transfer fee zodra er een match gemaakt is.
 • Je ontvangt een e-mail vanuit Paylogic zodra er een match is gevonden, vanaf dat moment heb je 48 uur om je tickets te kopen. Doe je dit niet binnen deze 48 uur dan moet je jezelf opnieuw inschrijven voor de Waiting List.
 • Je kunt je voor maximaal 6 tickets inschrijven op de Waiting List, maar je ontvangt pas een e-mail zodra er 6 tickets beschikbaar zijn. Je kunt niet minder tickets kopen dan het aantal waarvoor je jezelf hebt ingeschreven.
 • Je kunt je e-mailadres maar een keer gebruiken om jezelf in te schrijven op de Waiting List.
 • Het inschrijven op de Waiting List is geen zekerheid dat je tickets kunt kopen. Dit is puur afhankelijk van het aantal bezoekers dat hun ticket(s) teruggeven aan de organisatie.
 • Als er een match is gevonden dan betaal je € 3,- transfer fee bovenop de ticketprijs inclusief service fee per ticket.
 • De Waiting List sluit op vrijdag 28 oktober om 00:00 uur. 

Dan is het mogelijk om je ticket ‘terug te geven’ aan de organisatie. Wij gaan dan op zoek naar een koper die zich heeft ingeschreven via de Waiting List. Zodra er een match is gevonden ontvang je, je aankoopbedrag excl. service fee terug. 

Stappenplan: 

1: Ga naar de bevestigingsmail die je hebt gehad na je aankoop;
2: Klik onder aan deze mail op de knop: Bestelling beheren;
3: Klik op de knop: ‘Verkopen’ en er opent een nieuw scherm;
4: Selecteer het ticket wat je wil verkopen en lees alle informatie;
5: Klik op ‘Bevestigen’, je ticket wordt nu aangeboden op de Waiting List. 

Belangrijk om te weten: 

 • Het teruggeven van je ticket is geen zekerheid dat je tickets worden verkocht. Dit is puur afhankelijk van het aantal inschrijvingen op de Waiting List.  
 • Als er een match is gevonden dan ontvang je, je aankoopbedrag excl. service fee terug op je bankrekening waarmee je de tickets betaald hebt. 
 • Het maakt niet uit of je ticket al gepersonaliseerd is of niet, je kunt je ticket altijd teruggeven.
 • De Waiting List sluit op vrijdag 28 oktober om 00:00 uur, als jouw tickets op dat moment nog niet zijn verkocht dan blijven je tickets geldig en ontvang je deze op zaterdag 29 oktober in je mailbox. 

Je hebt voor WELCOME TO THE GANG nog geen tickets ontvangen in je mailbox. Je ontvangt deze tickets op zaterdag 29 oktober (een week voor het evenement), mits deze op dat moment gepersonaliseerd zijn. Als je, je tickets niet hebt gepersonaliseerd dan worden deze niet verstuurd.

Je hebt voor WELCOME TO THE GANG nog geen tickets ontvangen in je mailbox. Je ontvangt deze tickets op zaterdag 29 oktober (een week voor het evenement), mits deze op dat moment gepersonaliseerd zijn. Als je, je tickets niet hebt gepersonaliseerd dan worden deze niet verstuurd.

Je kunt via deze website al je gekochte tickets / bestellingen bij Paylogic opvragen.

Zodra je je WELCOME TO THE GANG ticket(s) hebt gekocht, is het onmiddellijk mogelijk om je tickets te personaliseren. 

Volg hiervoor deze stappen:

1: Klik op de ‘personaliseer’ knop in de e-mail van Paylogic, deze e-mail heb je ontvangen nadat je je tickets hebt gekocht;
2: Klik op de ‘personaliseren’ knop op de Orderstatus website;
3: Heb je meerdere tickets gekocht? Dan moet je eerst je eigen ticket ‘claimen’, klik op de ‘claimen’ knop;
4: Selecteer het ticket, vul je juiste persoonlijke gegevens in, en klik op ‘bevestig’.
5: De tickets voor je vrienden die ‘verstuur’ je, klik op ‘naar vriend versturen;
6: Selecteer het ticket, vul het juiste emailadres in van de persoon naar wie je het ticket wilt sturen, en klik op ‘bevestig’;
Indien je meerdere tickets hebt gekocht dien je stap 5 te herhalen.

Personaliseren is verplicht en is mogelijk tot zaterdag 5 november 23:30 uur. Na het personaliseren worden je ticket(s) op zaterdag 29 oktober verstuurd naar je mailbox (check ook je SPAM box). Heb je, je tickets niet gepersonaliseerd dan ontvang je de tickets dus ook niet in je mailbox, zorg dus dat je dit op tijd doet. Mocht het personaliseren niet lukken, neem dan contact op met onze ticketing provider Paylogic via hun website.

Je kan maximaal 6 tickets kopen in onze ticketshop.

Een ticket voor WELCOME TO THE GANG kost € 44,95 (incl. fee).

Heb je jouw tickets al gepersonaliseerd en staat er nu een ticket op de verkeerde naam? Dan is het mogelijk om de naam op een ticket te veranderen via de Naamswijziging optie in je bestelling omgeving. Gebruik hiervoor de uitleg voor personalisatie, en klik op ‘Naamswijziging’ en volg vanaf dit punt de stappen. Dit kost € 3,- transfer fee en is mogelijk tot zaterdag 5 november 23.30 uur.